Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 81 recenzí

Marek91 - Pension Motorest U Hrachů
14. prosinec 2010 | 19:45

Tak já mám na tento podnik zcela opačný názor. Rozhodně se mi teda dobrého jídla nedostalo.


Marek91 - Country Saloon Beňovy
14. prosinec 2010 | 19:43

Dostalo se nám výborných steaků. Obsluha byla pomalejší ale čas jsem si mohl vynahradit obdivováním prostředí country saloonu, které je podle mého názoru povedené


kava - Café Park
7. prosinec 2010 | 13:41

Kdykoliv pojedete do Klatov nebo je budete jen míjet, určitě se v této kavárně zastavte.

Už skoro 4 roky dělá radost nejen mne a mé rodině, ale celému okolí - pro svoji rodinnou atmosféru, domácí dorty a jogurtové poháry s ovocem. Majitelé, kteří v ní pracují, jsou vždy velmi příjemní a dobře naladění. Není nad to, když podnik vedou sami vlastníci a dohlíží na kvalitu. Ideální pro děti a kočárky - všichni se vejdou a v létě je venku v provozu prolézačka, v zimě se navíc uvnitř ohřejete u skvělých krbových kamnech. Nekuřáci si užijí vůni kavárny bez kouře a kuřáci si mohou zakouřit na terásce. Celkovou domácí atmosféru dotváří i dětské kresby na zdech. Takhle se dělá kavárna, kam se lidé rádi vrací. Jen tak dále.


kava - Chata Rovina
5. prosinec 2010 | 19:50

Doporučuji navštívit, široko daleko patří na Šumavě k jedné z nejchutnějších.


kava - Country Saloon Beňovy
5. prosinec 2010 | 19:48

Steaky výborné, jen ta obsluha je zase problém jako ve většině podniků...


paja1012 - Hotel Vintíř
11. září 2010 | 22:55

Hotel Vintíř řadím mezi běžné české hospody. V kuřácké části hospody najdete místní štamgasty bez ohledu na denní dobu, pobyt zde připomíná spíše výlet do vesnické čtyřky. Nekuřácká část restaurace je pěkně zrekonstruována, oddělena od zbytku restaurace prosklenými dveřmi, takže je tu klid. Co se jídla týče, jedná se tu o klasický český průměr s lahůdkami typu smažený sýr nebo těstoviny s nivovou omáčkou a uzeným(?) nebo pstruh. Překvapila mě ovšem nabídka smažených tvarůžků s česnekovou omáčkou. Bohužel omáčka je pouze tatarka a česnek - toto jídlo jsem měla dvakrát, poprvé byla "omáčka" opravdu příšerná, česnek téměř chyběl, podruhé se kuchař buď lépe vyspal, nebo vařil někdo jiný. Obsluha je zde velmi rychlá, ceny průměrné (hranolky, smažený hermelín např. 80-90 kč).


paja1012 - Chata Rovina
11. září 2010 | 21:09

Pokud pojedete přes Hartmanice na Rudu, doporučuji neminout. Nabízí zde výborná jídla, ale i zajímavé alternativy (místo klasického hermelínu třeba gril. kozí sýr s brusinkami). Pivo mají za příjemnou cenu (Klostermann, velké za 25 Kč). Na jídlo se zbytečně nečeká, obsluha je také poměrně rychlá.


rejpalka - Music Club Houba
16. srpen 2010 | 19:46

Zavítali jsme letos v létě. Byli jsme mile překvapeni a nadšeni s obsluhou a sortimentem,děti nad míru spokojené(měli se čím zabavit)-rádi zase příští léto přijdeme.

Všem doporučuji stojí za návštěvu.


rejpalka - Ristorante - Pizzeria v Zámku
16. srpen 2010 | 19:47

Podnik s výbornou pizzou.Chodíme sem často a rádi.Příští léto zase zavítáme.Všem doporučuji.


Kiss - Hotel Belvedér
8. srpen 2010 | 20:18

K tomuto horskému hotelu snad není co vytknout a na chválu tady mám málo stránek, všem vřele doporučuji ochutnat místní pivo, které patří k absolutní špičce mezi západočeskými a vůbec českými pivovary. Navíc za bezkonkurenční cenu, jídlo je chutné rychle připravené, obsluha velice příjemná a vstřícná, celková atmosféra na jedničku.


Kiss - Hotel Karl
8. srpen 2010 | 20:15

Tento příjemný hotýlek není zrovna lacinou záležitostí, ale když si objednáte jakékoliv jídlo, opravdu to nejde sníst jakou Vám zde přinesou porci. Jídlo je zde velmi chutné a prostředí ideální pro zpestření výletu na šumavská jezera.


Méďa Béďa - Turnerova Chata
29. červenec 2010 | 17:24

Polévka 55,- Kč, pivo 40,- Kč, vydra ve výběhu strašně smrdí, servírka má piercing snad i na poštěváku... Alespoň že Vydra je pořád stejně krásná.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info