Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 81 recenzí

Křupka - Modrý Abbé
6. listopad 2012 | 14:43

Já to tady mám hrozně ráda, poctivá hospoda bez televize, otravnýho rádia, se zkušenou obsluhou a hlavně, se skvělým pivem. Když si ke koutské dvanáctce dám ještě slanečkový salát, jsem nejspokojenější ženská ve městě. Doporučuji :-)


Chocobo - U Vítovců
30. září 2012 | 14:51

Tak tady je to moje srdeční záležitost, vždy se tady rád zastavím. Při poslední návštěvě jídlo nemělo chybu, porce obrovská, obloha taky, za tu by je asi nepochválil pan Polreich, který to nemá rád.:-) Obsluha příjemná a rychlá. Rozhodně doporučuji a dávám 5 hvězd


r.axses - Country Saloon Beňovy
17. červenec 2012 | 22:50

Restaurace velmi příjemně zařízena, ovšem o 300g steaku mám drobet jinou představu, chuťově dobré, ale velmi malá porce, a to nejen u steaku, od kuřecího špízu 200g, který stojí 180 kč si také představuji více než 4 malé kousky kuřecího masa a 4 kousky cibule a zmíněná slanina v jídeláku nikde a navíc vše fakt dost připálené na uhel. Nemůžu doporučit, drahé, chuťově dobré, ale to je snad normální a malé porce.


Milefoli - Turnerova Chata
9. červenec 2012 | 22:55

Velké zklamání. Někdo si dal tu práci vymyslet koncept a propagovat tuto restauraci jako regionální gastroturistický cíl. Ok. Vymyslel zajímavě znějící menu - tradiční bramboračka z místních hřibů, stehýnka divokých kachem s brkaší a zvěřinový guláš v chlebu. Zní to dobře, ale nestojí to za to, protože výsledek je trapný. Není to dobré, je to odfláknuté od jídla až po kávu a jako vrchol všeho si v sezóně nemůžete v restauraci ani dojít na WC a jste nuceni jít ven, kde si můžete za poplatek! odskočit na záchod, který smrdí až do restaurace. A to i v případě, že jste tam za oběd nechali pětikilo. Takže pokud se rozhodnete riskovat, dojděte si předem, to vám pak při placení odečtou, pak už máte smůlu.


maxipesfik - Statek česká lípa
16. listopad 2011 | 10:23

Čisté, nekuřácké prostředí, profesionální obsluha, super jídlo. A za lidovku.


Eva1968 - Restaurace u Šálů
2. srpen 2011 | 19:04

Podle fotky jsem se sem trochu bála, ale hospoda vypadá úplně jinak. Opravená okna, fasáda, toalety úplně nové, květiny na oknech. Jídlo výborné. Trochu nevýhoda - mají pouze hotovky a to jenom do 14. 00. Odpoledne se Vám snaží vyhovět, ale spíš jenom smažené. Obsluha skvělá. Parádní je atmosféra typické hospody. Štamgasti přichází a obsluha jim nosí pití a občas i jídlo, aniž by museli objednávat. Je znát, že jde o čistě rodinný podnik.


Eva1968 - Café Park
2. srpen 2011 | 18:57

Opravdu jedna z nejlepších cukráren nejen v Klatovech. Krásné, příjemné prostředí, sedět se dá nejen uvnitř, ale i venku. K dispozici jsou i prolézačky a skluzavka pro děti. Dorty a poháry naprosto vynikající, obsluha rychlá a příjemná. Čisté toalety, na dámách je k dispozici přebalovací pult. Opravdu mohu jen doporučit.


Eva1968 - Princ Klatovy
2. srpen 2011 | 18:39

Celkem příjemné prostředí, hotovky dost dobré. Jenom se nám několikrát stalo, že hodinu po otevření nebyly všechny hotovky. Jednou nám dokonce servírka řekla, že kachna by trvala, protože ji musí ohřívat. Ale jinak nám tady většinou chutná.


Eva1968 - Ristorante - Pizzeria v Zámku
2. srpen 2011 | 18:30

Jídlo dost dobré, ale strašně pomalá obsluha. I když nás bylo v restauracei asi pět, čekali jsme hroznou dobu. Jak na pizzu, tak i na minutku. Kámoši snědli pizzu a my ještě nedostali své jídlo. Škoda.


Eva1968 - U Vítovců
2. srpen 2011 | 18:27

velmi slušný podnik, večer bylo dost nakouřeno. Jídlo nám chutnalo, velký výběr minutek.


Marek91 - Hotel Belvedér
14. prosinec 2010 | 19:49

Belveder mě nepřipadal nijak extra zajímavý. Klasická kuchyně, neříkám že nechutná ale obyčejná. A obsluha trošku opožděná.


Marek91 - Turnerova Chata
14. prosinec 2010 | 19:47

Zajímavé prostředí. Bohužel jsem při vycházce v horách měl čas pouze na polévku, která byla ale výborná. A myslím že tady se s vysokohorskou přirážkou počítat musí :)




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info