Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 39 recenzí

Martinn - Country Saloon Beňovy
28. únor 2016 | 20:30

Jídlo super, obsluha rychlá, příjemná, muzika super, atmosféra díky muzikantům a otevřenému krbu byla výborná, nekuřácké, jenom vůně a praskání dřeva v krbu.

Dělají jen to jídlo,co umí,vyhodily z jídelníčku rizota a další blbosti a je to dobře.

Velké překvapení a velká spokojenost!!!


josef.goebel - Pension Motorest U Hrachů
16. březen 2014 | 21:56

Hodně místa, čisto, moderní prostředí, dětský koutek. Obsluha rychlá, přesná. Jídlo dobré, šlo by to ale jistě lépe- svíčková 3/5, vepřové výpečky se zelím 5/5, kapr se salátem 4/5. Ceny příznivé- 3 dospělí, dítě, předkrm, polévka, nápoje a tři hlavní jídla za 550Kč. Až pojedu kolem, stavím se zas


taklberry - Country Saloon Beňovy
3. únor 2014 | 22:15

Tahle hospoda mne dostala. Při naší návštěvě uplynulý víkend bylo pivo skvělé, obsluha hbitá a úslužná, steaky připravené na otevřeném ohništi šťavnaté a "medium". K tomu živá hudba ve stylu blues. Co bych vytkl - brajgl na záchodech (ale za to můžou spíše návštěvníci...), při objednávce se obsluha nezeptá, jak chcete steak propéct. Po upozornění se dozvíte, že dělají "vše medium". To bych ve steak restauraci neočekával. Prostředí vkusné, i když ne až tak útulné.


PájaM - Zámek Lázeň
22. leden 2014 | 19:27

Bohužel tato restaurace je již několik let uzavřena.


Tomáš - Statek česká lípa
18. březen 2013 | 10:31

Po první návštěvě čistá spokojenost, podnik přesně podle mého gusta, který na Klatovsku chyběl.

Interiér stylový, ne klasika typu dřevěné židle Ikea = styl. Ale zajímavý nábytek, interiér ze dřeva, ale nepřeplácaný spoustou venkovských artefaktů, jak bývá zvykem.

Obsluha. Nerad soudím podle první návštěvy, ale číšník byl velmi příjemný a dokonce vtipný :)

A to hlavní ? jídlo. Ideální stav menu, kdy poměrně úzký jídelák doplňuje aktuální víkendová nabídka. Mé jídlo bylo jednoduše paráda, i úhelný kámen, steak byl tak, jak jsem si objednal.

A protože plusem je i nekuřácké prostředí, nezbývá než udělit 5 hvězdiček...

Zatím jediná připomínka: k obligátní Plzni by zde slušela širší nabídka piv, nejlépe regionálních...


Křupka - Statek česká lípa
6. listopad 2012 | 14:53

Super podnik, na klatovsku bez konkurence. Jídlo poctivé, obsluha vynikající, nekouří se tu, mají výběr z mnoha vín a každý víkend extra nabídky. Bomba!


Křupka - Turnerova Chata
6. listopad 2012 | 14:50

Sem prosím vás nechoďte. Místo je to krásné, ale na jídlo si nechte zajít chuť. Kdyby si vás čirou náhodou někdo všiml a jal se vás obsloužit, spíš dostanete infarkt z překvapení, než se dočkáte jídla. STRAŠNÁ ZKUŠENOST, NEDOPORUČUJI!!!


Křupka - Pension Motorest U Hrachů
6. listopad 2012 | 14:46

Prej katův šleh... Motorest je takovej trošku lepší fast food, protože vám jídlo přinesou pod nos, ale jak dlouho znám tenhle podnik, tak je spíš horší než že by se lepšil... Konceptu to ale odpovídá, byť mi slanost guláše naposledy málem vypálila díru do břicha a bylo mi blbě ještě večer. Maso v něm taky bylo evidentně vařený zvlášť a oschlý zalitý omáčkou, takže bylo suchý. Nemám z toho podniku dobrý pocit, je divně zařízený a jediné, co se mi na něm líbí, je obsluha. Kupodivu.


r.axses - Country Saloon Beňovy
17. červenec 2012 | 22:50

Restaurace velmi příjemně zařízena, ovšem o 300g steaku mám drobet jinou představu, chuťově dobré, ale velmi malá porce, a to nejen u steaku, od kuřecího špízu 200g, který stojí 180 kč si také představuji více než 4 malé kousky kuřecího masa a 4 kousky cibule a zmíněná slanina v jídeláku nikde a navíc vše fakt dost připálené na uhel. Nemůžu doporučit, drahé, chuťově dobré, ale to je snad normální a malé porce.


Milefoli - Turnerova Chata
9. červenec 2012 | 22:55

Velké zklamání. Někdo si dal tu práci vymyslet koncept a propagovat tuto restauraci jako regionální gastroturistický cíl. Ok. Vymyslel zajímavě znějící menu - tradiční bramboračka z místních hřibů, stehýnka divokých kachem s brkaší a zvěřinový guláš v chlebu. Zní to dobře, ale nestojí to za to, protože výsledek je trapný. Není to dobré, je to odfláknuté od jídla až po kávu a jako vrchol všeho si v sezóně nemůžete v restauraci ani dojít na WC a jste nuceni jít ven, kde si můžete za poplatek! odskočit na záchod, který smrdí až do restaurace. A to i v případě, že jste tam za oběd nechali pětikilo. Takže pokud se rozhodnete riskovat, dojděte si předem, to vám pak při placení odečtou, pak už máte smůlu.


maxipesfik - Statek česká lípa
16. listopad 2011 | 10:23

Čisté, nekuřácké prostředí, profesionální obsluha, super jídlo. A za lidovku.


Eva1968 - Princ Klatovy
2. srpen 2011 | 18:39

Celkem příjemné prostředí, hotovky dost dobré. Jenom se nám několikrát stalo, že hodinu po otevření nebyly všechny hotovky. Jednou nám dokonce servírka řekla, že kachna by trvala, protože ji musí ohřívat. Ale jinak nám tady většinou chutná.


Strana 1 z 4 | následující» | na konec

1 2 3 4


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info