Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 26 recenzí

taklberry - Restaurant Neznašovy
3. únor 2014 | 22:08

Poloha při státní silnici Klatovy - Železná Ruda předurčuje tuto hospodu jako výbornou příležitost k zastavení při cestě do hor nebo zpět. Cedule u silnice láká na šťavnaté jihoamerické steaky v mexickém stylu. Realita je trochu jiná - jde o venkovskou hospodu se všemi přednostmi i neduhy. V době naší návštěvy "nebylo maso" - tedy ani jediný steak (cedule u silnice ovšem hrdě stála...). Náhradní varianta - opečená sekaná se šťouchanými brambory = horor v podobě tvrdých nedovařených brambor a sekačkou z fritézy. Obsluha příjemná, prostředí průměrné. Na záchodě se nekoukejte z okna (pokud někdo nesleduje přes průhledné okno vás...), mají tam pěkný čurbes. To o něčem svědčí. Dávám průměrné hodnocení, protože jde (bohužel) o český průměr. Zázrak nečekejte, ceny lidové (i za steaky), pivo dobré.


Křupka - Hospoda v kempu
6. listopad 2012 | 14:51

Skoro všechno smažený, proto sem chodím na pivko, jelikož mají výběr a servírky jsou v pohodě. Za mě dobrý.


Chocobo - U Vítovců
30. září 2012 | 14:51

Tak tady je to moje srdeční záležitost, vždy se tady rád zastavím. Při poslední návštěvě jídlo nemělo chybu, porce obrovská, obloha taky, za tu by je asi nepochválil pan Polreich, který to nemá rád.:-) Obsluha příjemná a rychlá. Rozhodně doporučuji a dávám 5 hvězd


Eva1968 - Restaurace u Šálů
2. srpen 2011 | 19:04

Podle fotky jsem se sem trochu bála, ale hospoda vypadá úplně jinak. Opravená okna, fasáda, toalety úplně nové, květiny na oknech. Jídlo výborné. Trochu nevýhoda - mají pouze hotovky a to jenom do 14. 00. Odpoledne se Vám snaží vyhovět, ale spíš jenom smažené. Obsluha skvělá. Parádní je atmosféra typické hospody. Štamgasti přichází a obsluha jim nosí pití a občas i jídlo, aniž by museli objednávat. Je znát, že jde o čistě rodinný podnik.


Eva1968 - U Vítovců
2. srpen 2011 | 18:27

velmi slušný podnik, večer bylo dost nakouřeno. Jídlo nám chutnalo, velký výběr minutek.


Jeník - Hostinec Dolany
30. leden 2010 | 15:34

Tento víkend jsme jako každý rok hostinec opět navštívili, pivo bylo dobré, domácí dršťková či špagety také. Popili jsme a vlastně, stále tu ješte pijem:-)


Lent.ilka - Restaurant Neznašovy
22. listopad 2009 | 19:54

Výborná restaurace příjemné posezení se suprovým šéfem Honzíkem.


corsic - V Podsádí
19. červenec 2009 | 12:19

Poslední dobou totální převrat k horšímu, točí se zde jen strakonické "pivo" 11° pochybné kvality což poznáte druhý den. Během týdne nezřídka dojdou cigarety či různé alkoholické nebo nealko nápoje. Barman buď hraje karty nebo fotbálek. Grilování proběhlo naposledy před rokem. Místní lidé nemají na výběr chybí konkurence a tomu také odpovídá kvalita bohužel...


gary - Poprda
5. červen 2009 | 16:04

Vzhledme k tomu, že jsme zde byli ubytováni, tak jsme nemohli vynechat příležitost nedát si zde jídlo a to bylo opravdu vynikající. Pivo také ušlo.


Jeník - U Tůmů
8. listopad 2009 | 17:40

Jo, je to klasika, mokré stoly, všude dým, šumící tesla color, záchod na dvorku (v zimě docela nepříjemné osvěžení) :-) Zde se tak 15 let nic nezměnilo... ale hostinskej příjemnej. Hospoda se bude v blízké době opravovat.

edit: 8.11.09

Tak hospoda opravena a lehce přestavěna, tesla color sice zmizela, záchody jsou z část ještě na dvorku ale již čisté a vytápěné, takže došlo k výraznému zlepšení :-)


Jeník - Hostinec u Billyho Bobba
28. říjen 2008 | 22:32

Nově rekonstruovaná hospoda. Nový majitelé jsou fandové do Harleyů, takže se podnik nese v podobném duchu a dva kousky jsou dokonce zaparkované hned vedle pípy. Jídlo i pivo bylo dobré, příjemné posezení... i do pozdějších ranních hodin:-)


Vohry - Kiosek v kempu
11. březen 2009 | 17:48

Děti chodí do kiosku pro zmrzliny, vy na pivko pod slunečník..:) Víceméně je to taková větší trafika s venkovním posezením, ale na vypití pár piv to stačí...


Strana 1 z 3 | následující» | na konec

1 2 3


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info