Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 39 recenzí

gambrmen - U Schneiderů
30. červen 2008 | 01:47

Dobre pivo, dobra kuchyne, priznive ceny, rychla obsluha... co vic si prat.

PS: vetsina podniku byla v ubrusech Chodovar, coz na me pusobi nejak lepe nez jinde vsedepritomne fialovocervene G-ubrusy.


Švejk - U Krbu (Domažlice)
9. prosinec 2007 | 18:00

Poměrně hezká a prostorná restaurace s dobrou kuchyní. Nachází se přímo u hlavní silnice, takže také velice vhodné místo pro ty co Domažlicemi jen projíždí.


gambrmen - U Tří Chodů
7. listopad 2007 | 22:27

Kousek od hranic takze špajzlokál! Pred polednem zacnou od hranic najizdet auta (vzadu Déčko) a najednou je plno. Daj si tri chody jidla (buh vi jestli prave podle toho se to tu nejmenuje:-) navrch zmrzlinovej pohar, zaplati a rychle zpet smer Furth im Wald. A v pul druhy je tu zase prazdno.

Ceny jsou zde priznive i pro nasince, porce solidni (hodne masa a zeli, knedliku docela malo; asi to tak maji ti Nemci radi). Obsluha v poradku.


jus - U Krbu (Domažlice)
25. září 2007 | 21:01

Pěkně zařízená, dobře větraná pizzerie, kde je k dostání i dobrá česká kuchyně. Všední dny slušný hotovky a rychlá obsluha. Zahrádka přijde občas také vhod, jen Krušovické není zrovna lákadlem..


jus - Korbelka
25. září 2007 | 20:57

Jednoho krásného letního dne jsem tento lokál navštívíl, když k tomu počasí, blízkost pivovaru Koutského piva a chuť jednoznačně vybízela. Na atmosféru vesnických hospod, kdy na vás při vstupu místní chasníci koukají jak černou ovci, nejsem zvyklý, ale snažil jsem se nepoutat zbytečně pozornost. Pivo bylo průměrné a obshluha dávala evidentně najevo, že sem nepatřím, kolega byl napomenut za údajné smetí.. víckrát vidět nemusim


gambrmen - Maštal v podhradí
27. červen 2008 | 02:08

17.9.2007

Výborná piva Kouto10° a Máz11° a Simpatickej postarsi vrchni.

edit 27.6.2008

Vrchni je sice stale simpatak ale Koutske ani Svijanske uz bohuzel nevedou, jen piva od Plz.Prazdoje. :-(


gambrmen - Korbelka
17. září 2007 | 23:47

V sobotu k veceru nebylo otevreno a informace o oteviraci dobe uplne chybela, Podle informaci mistnich, majitel/provozovatel otevira jak se mu zlíbí.


jus - U kašny
9. duben 2007 | 23:02

V podniku je opravdu klid, protože je skoro vždy prázdno. Pivečko je velmi chutné, stávalo příjemných 25, teď 27 taky pořád nezabije.. Číšník je někdy dost ožralý :-)


letadlo - U Schneiderů
17. březen 2007 | 13:55

příjemné hotovky, dobré pivo.


letadlo - Klub Fontána
17. březen 2007 | 13:50

domažlická diskárna. vnitřní železná konstrukce moc nehřeje, stejně tak jako atmosféra tohoto zařízení. Věk návštěvníků se pohybuje okolo 15-18ti let. Dřív jsem tam občas také zašel a zažil i pár pěkných chvil, nyní mě "Fo" již neoslovuje.


letadlo - Pivnice Koutské pivo
17. březen 2007 | 13:41

Příjemná hospůdka, i když až příliš stroze zařízena/zmalována. Vynikající na dvě, tři pivka, pak už z lavic bolí pozadí. Obsluha vcelku příjemná. Kvalitou piva nad ostatními domažlickými podniky jasně převažuje.


Chody - Pivnice Koutské pivo
21. únor 2007 | 12:49

Ano jídlo je asi největším problémem této fain pivnice. Postřehy i o Koutském pivovaru zde http://www. pivni. info/Akce%202006/Akce_PKNS_06. htm




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info