Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 39 recenzí

d2011 - Hotel Výhledy - Restaurace
14. srpen 2011 | 21:27

Výborná kuchyně, skvělá obsluha, příjemné prostředí!

Děkuji, po nepříjemném zážitku v Trhanově u Sv. Jána, jste nám spravili náladu a koncovku dne!


d2011 - U Sv. Jána
14. srpen 2011 | 21:46

Návštěva 14. 8. 2011 ? první a poslední

Obsluha sice rozběhaná, ale vcelku úplně mimo...

- Pivo jsme si sice objednali vcelku v klidu, přišlo na stůl za cca 5 minut. ? OK

- Jídlo ? objednáno, po 45 min. dotaz na to jak to s jídlem vypadá, po dalších 10 ti minutách, nám bylo sděleno, že asi v kuchyni ulítla naše objednávka. TEČKA.

- Nová objednávka jídla ? dalších 10 min. ? přišla info o tom, že jídlo co chceme nemají..

- Otázka, tedy za jak dlouho nám udělají nějaké jídlo?? ? Odpověď ? Asi za dlouho..

Závěr?

- zrušení všech objednávek a placení po dalších 10ti minutách a odchod.

- celkový ztracený čas ? cca 1h 45 min.

Vzkaz ostatním ? NEDOPORUČUJI!


Satin - POINT caffe/bar/
19. květen 2010 | 19:42

Čau všem. Do tohodle podniku chodím velmi rád. Je tu příjemná obsluha a vynikající drinky. Všem vřele doporučuji..


zrustova - U Schneiderů
2. únor 2010 | 02:31

Skvělá hospůdka, příjemná obsluha ale hlavně unikátní stylová kuchyně, určitě pochválit kuchaře!!!


gary - U Sv. Jána
27. květen 2009 | 12:05

Tak v tomto podniku jsem byl již dvakrát a to většinou po cyklistickém výletu v českém lese. A jsem vždy nadšen, nádherné a stylové chodské prostředí a ten výhled nad rybníkem, no to nemá chybu. Ceny jsou trochu vyšší, ale vzhledem ke kvalitě jídel a velikosti porcí to lze odpustit. Prostě super.


gary - Resturant U Lidového domu
27. květen 2009 | 12:00

Dřív jsme sem rádi zašli na jídlo, i když prostředí by mohlo být lepší. Ale dnes už je to spíše jen na pivo. Nemluvě o vietnamské obsluze. Takže sem už ne, raději jinam.


gary - Na Terase
27. květen 2009 | 11:36

Po pěším výletě v této oblasti zde rád zakončím dobrým jídlem a pitím. Které zde rozhodně mají. obsluha někdy pomalejší, ale v pohodě. Dobré je, že nabízí polední menu, pak si člověk vybere, jestli dá minutku či ne.


pep - Restaurace Hotel Výhledy
27. prosinec 2008 | 15:37

Pořádali 3 denní firemní cyklistický zájezd za krásami Českého lesa. Ubytování a stravování v hotelu Výhledy bylo zajištěno velmi profesionálně a ke spokojenosti všech zúčastněných. Kvalita a výběr jídel byl hodnocen velmi kladně a chování personálu bylo též velmi příjemné a bezproblémové. Ubytování a pořádání firemních akcí v tomto hotelu mohu určitě všem doporučit.


Mirok - Korbelka
29. říjen 2008 | 23:07

Nu, tak docela pajzlík. Místní chasa si nás naštěstí moc nevšímala, jelikož po čundru v dešti jsme byli ještě víc znečištění než místní Fanda od traktóra. Pivo dobré, jídlo teda žádné - byla nám sice nabízena nějaká tlačenka co zbyla někde v koutu lednice, ale i výčepák uznal, že se již servírovat nedá. Bohužel v době návštěvy Koutu (konec října, všední den) to byl jediný otevřený podnik v obci, takže ani nebylo na výběr. Pokud by byla jiná hospoda poblíž, tak být Vámi radím přesun pryč. Ovšem v nouzové situaci tato Korbelka taky poslouží. Ale jinak jsem byl docela překvapen že v takovém druhu podniku mají 3 druhy piv na čepu.


Chody - U Schneiderů
3. září 2008 | 14:40

Tak sem jsem chodil občas na oběd a zapíjel ho ještě domažlickým Rychtářem a Radním. Je dobře, že je zde i dnes na výběr z více značek piv a kuchyně zůstala stále dobrá


Vladimír - Pizzerie Babylon
29. srpen 2008 | 00:10

Pizza dobrá a velká, pivo ale nic moc a je předražený (P12 tuším že za 34 korun). strašný je posezení venku, kde v jednom kuse jezdí kamion za kamionem pár metrů od hostů.


Vladimír - U Sv. Jána
12. srpen 2008 | 15:09

Skvělá restaurace, příjemné posezení na terase, veliký výběr poměrně levných jídel, skvělá nabídka piv za velice rozumnou cenu, nyní navíc začali točit i skvělý Chodovar 11 a 13 (zatím za zaváděcí cenu 17, 5 a 23kč). Obsluha je příjemná a rychlá. Návštěvu Sv. Jána musím jednoznačně doporučit.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info