Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 16 recenzí

insurgentes - Restaurace Chodský hrad
12. červenec 2014 | 15:41

Už dlouho jsme neměli tak tragický gastronomický zážitek: dali jsme si vepřové medailonky viz foto, a: na vrcholu sezóny zeleninová příloha z mrazáku, přitom se kuchař absolutně neobtěžoval ji jakkoli dochutit, ani máslem ani solí, maso prostě jen hozené na pánev a bez citu opečené do sucha (museli jsme si každé sousto dosolovat), chuť mu dodával vlastně jen rozteklý hermelín, jinak chuť nebyla nikde žádná. Bramboráčky z makra prošlé friťákem. Polévka byla horší jak ze školní jídelny z 80. let - škrobový blivajz zcela bez chuti. Ještě jsme měli přírodní kuřecí řízek s rýží, rýže špatně uvařená, maso suché, UHO bez chuti. Navrch pivo co mělo odporný ocas, nedalo se pít. Proč proboha nemají birell v láhvích, když se jim nechce čistit trubky? pan "vrchní" měl asi bobříka mlčení protože všechny úkony spojené s kasírováním prováděl mlčky. Moc se mu nedivím, když nedostal ani korunu spropitného. Jediné plus byla milá servírka, která se omluvila za zrezlou lžíci. Ta tam holka asi dlouho nepobude.


insurgentes - Pizzeria Restaurante Venezia
18. říjen 2013 | 10:34

Zašli jsme sem na blind, když jsme předtím zhnuseni opustili nedaleký a zde do nebes vynášený lokál "U Schneiderů", kde to smrdělo jak v polepšovně a na dveřích měli nápis "Polévky - dnes hovna, zítra to samé." Tak jsme si říkali, že v Domažlicích je to s jídlem prostě průser, pokud teda si člověk neuvaří doma... A omyl! Měli jsme carpaccio - ušlo. Pak bruschettu, taky velmi dobře ochucená (až na ten toasťák z igelitu). Kamarád měl roštěnku - byla výborně udělaná, jen to maso "zrálo" poněkud déle, než mělo. Kuřecí křidýlka (na obrázku) nekomentuju, to není můj šálek kávy. Jen bych pochválil, že zeleninová "obloha" nebyla obloha, ale trocha velmi dobře pikantně ochuceného salátu, který jídlo zvedl o level výš. Já jsem měl pizzu quatro formaggi, u které nebylo na lístku složení, tak jsem se zeptal, a bylo mi řečeno, že obsahuje nivu, gorgonzolu, eidam a mozarellu, tak jsem se zeptal ještě jednou, jestli jsem se nepřeslechl, a pak jsem si nechal nivu nahradit parmezánem, což nebyl problém. Ještě mi neřekli, že eidam je uzený, což jediné bych vytkl, to považuju za barbarství, ale až na tento drobný detail pizza dosahovala takových 80% ve srovnání s Grossettem (což je takový můj etalon). Celkově bych dal podniku velmi dobrých 80%, avšak vzhledem k tomu domažlickému marasmu jim musím tady dát plný počet, aby třeba nějaký chudák jako já nešel na základě zdejšího hodnocení slavit narozeniny ke schneiderům.


insurgentes - Mexiko U Kocoura
2. červen 2013 | 22:11

Příjemně nás překvapilo, že bylo otevřeno v neděli a před hospodou dokonce stály ňáký auta a uvnitř byli lidi. Jídlo celkem ušlo (na zdejší poměry), jen řízek v hotovce byl trochu cítit a na stůl rozhodně nepatřil. Polévka jarní zas byla plná chemie. Jinak smažené žampiony ok, bramboráčky z Makra, rybí filé taky docela ušlo. Mexickou kuchyni jsme fakt neriskovali.


insurgentes - Černý Orel
2. červen 2013 | 21:58

Zajímavý interiér, ale kuchař neměl svůj den, dali jsme si zapečené noky, a byl to blevajz se 4 ingrediencemi: noky, šunka, eidam a litry smetany, no hnus. Další jídlo byla pizza, totálně bez chuti, vyblitá, bledá. Kuchař zkrátka jen sype suroviny na plech a chuť je mu ukradená. Víckrát na jídlo nejdem.


JohnyRicio - U Sv. Jána
18. červen 2012 | 22:21

V restauraci jsem si objednal kuřecí spíš. Donesli mi ho syroví. po reklamaci mi ho odnesli, znova napíchali a dosmažili. Trvalo to 20 minut. Mezitím mi stihli vychladnout brambory a byly celkem neochotný i při této reklamaci. Kolga co byl semnou se ani po 2 hodinách čekání jídla nedočkal. Druhý kolega si objednal svíčkovou a za hodinu mu sdělili že knedlík již není a co si k tomu dá jiného. Z 20-ti jídel co jsme si objednali jedly 4 lidi. A to byla restaurace téměř prázdná. Zde mě již nikdy neuvidí. Nedoporučuji


řezi - U Sv. Jána
27. srpen 2011 | 14:36

V tomto podniku jsme stálými hosty... většinou máme štěstí na slečnu Andreu, která je usměvavá, milá a ochotná... je pravdou,že objednávky někdy trvají déle, ale vzhledem k tomu,že restaurace má kapacitu 180míst a není vyjímkou,že jsou tato místa obsazena, chápeme i délku čekání... ale jak říkám, záleží na obsluze... Proto doporučujeme naše sluníčko Andrejku.. děkujeme.


d2011 - Hotel Výhledy - Restaurace
14. srpen 2011 | 21:27

Výborná kuchyně, skvělá obsluha, příjemné prostředí!

Děkuji, po nepříjemném zážitku v Trhanově u Sv. Jána, jste nám spravili náladu a koncovku dne!


d2011 - U Sv. Jána
14. srpen 2011 | 21:46

Návštěva 14. 8. 2011 ? první a poslední

Obsluha sice rozběhaná, ale vcelku úplně mimo...

- Pivo jsme si sice objednali vcelku v klidu, přišlo na stůl za cca 5 minut. ? OK

- Jídlo ? objednáno, po 45 min. dotaz na to jak to s jídlem vypadá, po dalších 10 ti minutách, nám bylo sděleno, že asi v kuchyni ulítla naše objednávka. TEČKA.

- Nová objednávka jídla ? dalších 10 min. ? přišla info o tom, že jídlo co chceme nemají..

- Otázka, tedy za jak dlouho nám udělají nějaké jídlo?? ? Odpověď ? Asi za dlouho..

Závěr?

- zrušení všech objednávek a placení po dalších 10ti minutách a odchod.

- celkový ztracený čas ? cca 1h 45 min.

Vzkaz ostatním ? NEDOPORUČUJI!


gary - U Sv. Jána
27. květen 2009 | 12:05

Tak v tomto podniku jsem byl již dvakrát a to většinou po cyklistickém výletu v českém lese. A jsem vždy nadšen, nádherné a stylové chodské prostředí a ten výhled nad rybníkem, no to nemá chybu. Ceny jsou trochu vyšší, ale vzhledem ke kvalitě jídel a velikosti porcí to lze odpustit. Prostě super.


gary - Resturant U Lidového domu
27. květen 2009 | 12:00

Dřív jsme sem rádi zašli na jídlo, i když prostředí by mohlo být lepší. Ale dnes už je to spíše jen na pivo. Nemluvě o vietnamské obsluze. Takže sem už ne, raději jinam.


gary - Na Terase
27. květen 2009 | 11:36

Po pěším výletě v této oblasti zde rád zakončím dobrým jídlem a pitím. Které zde rozhodně mají. obsluha někdy pomalejší, ale v pohodě. Dobré je, že nabízí polední menu, pak si člověk vybere, jestli dá minutku či ne.


pep - Restaurace Hotel Výhledy
27. prosinec 2008 | 15:37

Pořádali 3 denní firemní cyklistický zájezd za krásami Českého lesa. Ubytování a stravování v hotelu Výhledy bylo zajištěno velmi profesionálně a ke spokojenosti všech zúčastněných. Kvalita a výběr jídel byl hodnocen velmi kladně a chování personálu bylo též velmi příjemné a bezproblémové. Ubytování a pořádání firemních akcí v tomto hotelu mohu určitě všem doporučit.


Strana 1 z 2 | následující» | na konec

1 2


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info