Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 8 recenzí

petrmasek - Pivnice Koutské pivo
10. prosinec 2012 | 14:42

Výborné pivko, příjemná obsluha, doporučujeme. Jen to máme trochu z ruky.


Mirok - Korbelka
29. říjen 2008 | 23:07

Nu, tak docela pajzlík. Místní chasa si nás naštěstí moc nevšímala, jelikož po čundru v dešti jsme byli ještě víc znečištění než místní Fanda od traktóra. Pivo dobré, jídlo teda žádné - byla nám sice nabízena nějaká tlačenka co zbyla někde v koutu lednice, ale i výčepák uznal, že se již servírovat nedá. Bohužel v době návštěvy Koutu (konec října, všední den) to byl jediný otevřený podnik v obci, takže ani nebylo na výběr. Pokud by byla jiná hospoda poblíž, tak být Vámi radím přesun pryč. Ovšem v nouzové situaci tato Korbelka taky poslouží. Ale jinak jsem byl docela překvapen že v takovém druhu podniku mají 3 druhy piv na čepu.


jus - Korbelka
25. září 2007 | 20:57

Jednoho krásného letního dne jsem tento lokál navštívíl, když k tomu počasí, blízkost pivovaru Koutského piva a chuť jednoznačně vybízela. Na atmosféru vesnických hospod, kdy na vás při vstupu místní chasníci koukají jak černou ovci, nejsem zvyklý, ale snažil jsem se nepoutat zbytečně pozornost. Pivo bylo průměrné a obshluha dávala evidentně najevo, že sem nepatřím, kolega byl napomenut za údajné smetí.. víckrát vidět nemusim


gambrmen - Korbelka
17. září 2007 | 23:47

V sobotu k veceru nebylo otevreno a informace o oteviraci dobe uplne chybela, Podle informaci mistnich, majitel/provozovatel otevira jak se mu zlíbí.


letadlo - Pivnice Koutské pivo
17. březen 2007 | 13:41

Příjemná hospůdka, i když až příliš stroze zařízena/zmalována. Vynikající na dvě, tři pivka, pak už z lavic bolí pozadí. Obsluha vcelku příjemná. Kvalitou piva nad ostatními domažlickými podniky jasně převažuje.


Chody - Pivnice Koutské pivo
21. únor 2007 | 12:49

Ano jídlo je asi největším problémem této fain pivnice. Postřehy i o Koutském pivovaru zde http://www. pivni. info/Akce%202006/Akce_PKNS_06. htm


greatbeer85 - Pivnice Koutské pivo
20. únor 2007 | 20:46

Tahle hospoda mě oslovila nejen výborným pivem, ale i příjemnou a hezkou obsluhou :)) Jinak bych dodal, že kolem Vánoc byl na čepu i Koutský tmavý speciál 18°. Minus je snad jen nedostatek pochutin k pivu.


jus - Pivnice Koutské pivo
29. říjen 2007 | 19:58

Příjemné zpestření mezi domažlickými podniky, koutské pivo sem láká čím dál tím větší množství příznivců tohoto chuťově charakteristického moku. Pro mluví i ceny. Vytkout je možné jen menší kapacitu a velmi rychlou zakouřenost prostoru s minimalní možností větrání..

edit listopad/2007: úroveň co se týká do obsazení poněkud poklesla.. zvykli si sem chodit postarší štamgasti a minimálně obsazením se tato hospoda dá navzat "čtyřkou"..také již nejsou k dispozici keramické podtácky




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info