Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 10 recenzí

Podlipou - Restaurace Pod Lipou
9. říjen 2014 | 00:06

Potvrzuji předchozí recenzi, majitel by se měl chytit za nos a jednat se zákazníkem jako s hostem a ne se neustále dotazovat, kdy přijdete příště, co si dáte zítra k obědu, proč jste zrovna včera nepřišel na oběd a kde jste byl. Tímto neomaleným chováním si odradil mnoho zákazníků..


insurgentes - U Schneiderů
22. březen 2014 | 18:46

Problém je, že lidi tu na to recenzování serou, a tak jsme šli na večeři podle tři až pět let staré recenze. Po vstupu nás uvítal smrad z nádražní restaurace, tlustá výčepačka se ani nezvedla od mobilu, tak se ptám, jestli maj nekuřáckou část, a aniž se na mě podívala, řekla ne. Tak jsme dali otočku, ani jejich polévku s hovny jsme nezkoušeli.


insurgentes - Restaurace Pod Lipou
17. červen 2013 | 09:07

Majitel je Jogurt, a tomu odpovídá i značka čepovaného piva a tak trochu hřmotná nátura, která moc nepřipouští kompromisy. Nebudete si připadat jako v hospodě, spíš jako u něj na návštěvě, kde on vám určí, co se smí a co ne. (Nás například buzeroval za tříletého syna, který zvídavě prozkoumával lokál, a tu se mu něco nelíbilo, tam zas tohle,) Jídlo: dali jsme si nějakou balkánskou specialitu a byl to obyčejnej kaťák plnej kečupu. Takže ani kvůli jídlu to nestojí za to přemáhání.


zrustova - U Schneiderů
2. únor 2010 | 02:31

Skvělá hospůdka, příjemná obsluha ale hlavně unikátní stylová kuchyně, určitě pochválit kuchaře!!!


Chody - U Schneiderů
3. září 2008 | 14:40

Tak sem jsem chodil občas na oběd a zapíjel ho ještě domažlickým Rychtářem a Radním. Je dobře, že je zde i dnes na výběr z více značek piv a kuchyně zůstala stále dobrá


gambrmen - U Schneiderů
30. červen 2008 | 01:47

Dobre pivo, dobra kuchyne, priznive ceny, rychla obsluha... co vic si prat.

PS: vetsina podniku byla v ubrusech Chodovar, coz na me pusobi nejak lepe nez jinde vsedepritomne fialovocervene G-ubrusy.


gambrmen - Maštal v podhradí
27. červen 2008 | 02:08

17.9.2007

Výborná piva Kouto10° a Máz11° a Simpatickej postarsi vrchni.

edit 27.6.2008

Vrchni je sice stale simpatak ale Koutske ani Svijanske uz bohuzel nevedou, jen piva od Plz.Prazdoje. :-(


jus - U kašny
9. duben 2007 | 23:02

V podniku je opravdu klid, protože je skoro vždy prázdno. Pivečko je velmi chutné, stávalo příjemných 25, teď 27 taky pořád nezabije.. Číšník je někdy dost ožralý :-)


letadlo - U Schneiderů
17. březen 2007 | 13:55

příjemné hotovky, dobré pivo.


jus - U Schneiderů
23. leden 2007 | 20:25

Dá se říct, že v centru Domažlic jediná pořádná klasická hospoda dnes.. pivko vždy standartně kvalitní, akorat zavíračka v pátek i sobotu nekompromisní :(




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info